Cimetovo dekle | Cimetovo dekle
Slaščice morajo biti dobre, ne preveč sladke, vsekakor brez umetnih dodatkov in lepe na oko. Posebej pozorna sem na teksturo in prepletanje okusov. Ljudje navsezadnje jemo tudi z očmi.
torta za rojstni dan, torta brez glutena, torta brez sladkorja, torta brez škroba, torta brez oreščkov
21408
page-template-default,page,page-id-21408,vcwb,vcwb-ver-2.12.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
Kdo je Cimetovo dekle?

 

Moje ime je Patricija Štefanič in svojo strast sem našla v slaščicah. Naj bodo to torte ali piškoti, samo da diši iz pečice. Z vsakim novim receptom sem dobila večje veselje, tegobe dneva so preprosto izginile, ko sem mešala kremo, stepala beljak, valjala, gnetla testo, gledala in vonjala, kaj se dogaja v pečici. Zato sem se odločila, da je ta moja strast vredna, da se z njo pokažem tudi vam.

.

Delala in pomagala sem v različnih restavracijah, hodila na slaščičarske delavnice in srkala znanje, kjerkoli je to bilo mogoče. Ko sem bila dovolj prepričana o svojem znanju, sem se tudi sama preizkusila v svojih kreacijah in kmalu zatem sem ustvarila svojo blagovno znamko Cimetovo dekle.

.

Slaščice morajo biti dobre, ne preveč sladke, vsekakor brez umetnih dodatkov in lepe na oko. Posebej pozorna sem na teksturo in prepletanje okusov.  Ljudje navsezadnje jemo tudi z očmi.