Cimetovo dekle | Torte
Pri tortah sem zelo pozorna, da uporabljam najboljše sestavine. Moko dobim pri mlinarju, jajca pri sosedu in kolikor je to mogoče, uporabljam domače sadje in oreščke.
poročna torta, rojstnodnevna torta, torta za zabavo, poslovne sladice, poslovna darila, darila, sladica, zdrava sladica, zdravo telo
21410
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21410,vcwb,vcwb-ver-2.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Pri tortah sem zelo pozorna, da uporabljam najboljše sestavine. Moko dobim pri mlinarju, jajca pri sosedu in kolikor je to mogoče, uporabljam domače sadje in oreščke.

 

Ne uporabljam umetnih barvil in tičine mase (sladkorna masa), saj je lahko sladica lepa in zanimiva, tudi brez umetnih snovi, ki nam lahko škodujejo.

Poročne torte
Otroške torte
Ostale torte
Najbolj pogosti okusi

Čokoladna

čokoladni biskvit ali brownie / čokoladni mousse / sredica iz temne / bele čokolade/ glazura

Skutina

makov biskvit / sadna sredica / sadna glazura

Vanilijeva

vanilijev biskvit / slaščičarska krema z vanilijo / gozdni sadeži (ali katerokoli drugo sadje)

Tris

vanilijev biskvit / sredici gozdni sadeži-praline lešnik / mousse iz bele čokolade / sadna glazura

Štrudelj

vanilijev biskvit z začimbami / karamelizirana jabolka / skutin mousse / karamela

Čokoladna s sadjem

čokoladni brownie / čokoladni mousse / sadna sredica in glazura

Saher

čokoladni biskvit / marelična ali domača marmelada / čokoladna glazura

 Dva okusa v torti sta možna samo pri pravokotnih tortah ob doplačilu.

Vas zanima kako nastajajo moje torte?