Mesečne torte

Nore kombinacije, ki razvajajo vaše brbončice

Mesečne torte so prava posebnost pri Cimetovem dekletu. Vsak mesec je namreč možno naročilo posebne tortice, ki vas bo prav gotovo očarala in vam prebudila brbončice. Sestavine v vsaki torti so tako posebne, kot sam zgled in prepričana sem, da takšnih kombinacij v torti še niste preizkusili.

Tortice so namenjene za ljudi, ki radi eksperimentirajo z okusi, jih ni strah poskusiti nekaj novega, nekaj, kar si običajno ne bi predstavljali v torti. Če ste ljubitelj klasičnih tort, vas je strah novih kombinacij, potem mesečne tortice žal niso za vas. Če pa ste že naveličani videnih okusov, si želite, da vam brbončice končno malo zapojejo po nečem novem, potem ste na pravem mestu.

Sem vas prepričala? Preberite kako si zagotovite svojo mesečno torto...

zemljotres-3

Tortice so kot nekakšno nadaljevanje nedeljskih tortic in niso namenjene za praznovanja, ampak za druženje v krogu družine, po nedeljskem kosilu. Dizajn, okus in število kosov je točno določeno in ni možnih sprememb, saj lahko le tako zagotovim, da dobite točno takšno izkušnjo, kot sem si jo zamislila za vas.

Vsak okus je mogoče naročiti samo zadnjo soboto v mesecu in ker je število omejeno, se je za njih potrebno malo zagrebsti.

Samo za te torte imate sedaj možnost, da si jih rezervirate v naprej. Tako si boste zagotovili, da vas tisti mesec zagotovo čaka tortica. Če hočete sebi ali ljubi osebi vsak mesec pričarati eksplozijo novih okusov, potem pohitite in naročite svojo tortico sedaj.

Izberite svojo tortico (ali več njih) iz spodnjega seznama ali pa oddajte naročilo na patricija@cimetovodekle.si. 

Največje sladkosnede čakajo presenečenja :).

Naročilo, plačilo in prevzem tortic

Cena za mesečno tortico (8 kosov) je 60€. Pri naročilu več tortic se obračuna popust – pri naročilu 3eh ali več je popust 5%, 6 ali več 10% in če naročite vsaj 8 tort 15%.

Tortice lahko prevzamete na enem izmed prevzemnih mest (Slovenska Bistrica, Maribor, Celje ali Ljubljana).